Nemokamas siuntimas įsigyjant prekių už Є300 ir daugiau!

0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kuo skiriasi Bentley nuo Renault? Ar įtaką daro vien pavadinimas, marketingas ar kiti rodikliai? Kas, jūsų nuomone, yra prabanga ir už ką realiai mokate?

Kiekvieną dieną mes renkamės. Renkamės maistą, kosmetiką, namų apdailos prekes, galų gale - patalynę. Ar kada nors susimąstėme, kodėl mus traukia vienas ar kitas produktas, spalva, audinys? Ar vien dėl spalvos, dizaino, ar yra ir kitų niuansų? Kodėl vienas patalynės komplektas kainuoja 50, o kitas 500€?

Neabejotinai sėkmingi ir laimingi žmonės renkasi kokybiškiausią produkciją, prie kurios oda liečiasi tiesiogiai - ar tai būtų pagalvės, patalynė, pižamos, chalatai ir tt.

Kalbėdami apie patalynę, galime išskirti kelis svarbiausius punktus, kaip matuojama prabanga.


KAIP MATUOJAMA PRABANGA RENKANTIS PATALYNĘ #1: AUDINIO TIPAS

Audinių tipų esama įvairių rūšių, bet populiariausia visgi išlieka medvilnė - žakardinė, satininė ir tt. 100% medvilnė-satinas, kitaip nei sumaišyta su poliesteriu, labiau glamžosi, bet yra visiškai natūrali.
Indecori patalynės audiniai yra gaminami tik iš natūralių žaliavų - galite tikėtis tik aukščiausios kokybės audinio, glostančio jūsų odą.

KAIP MATUOJAMA PRABANGA RENKANTIS PATALYNĘ #2: GAMINTOJO PATIRTIS

Taip, taip, kalbame ne apie patį audinį, bet apie gamintoją. Indecori atstovauja tik ilgą patirtį turinčius gamintojus, kurie rinkoje skaičiuoja dešimtmečius, o kiti jau ir daugiau nei pusę amžiaus. Tokie gamintojai gali pasiūlyti itin kokybišką produkciją, lyginant su jų padirbiniais ar tiesiog jaunesniais prekiniais ženklais.

KAIP MATUOJAMA PRABANGA RENKANTIS PATALYNĘ #3: AUDINIO IŠDIRBIMAS

Ta pati medvilnė, tencelis ar kitas audinys gali būti skirtingai išdirbtas. Pvz, medvilninis audinys gali būti damaskinis (nepainioti su audiniu damastu),  žakardinis - prabangus ir sudėtingas audinio išdirbimas. Audinys yra ne dažomas, o dažomi yra atskiri siūlai, kurie vėliau yra suaudžiami specialiomis staklėmis, kurias išrado prancūzas Joseph Marie Jacquard dar 1801m. 

Tencelis, Indecori numylėtas revoliucinis audinys, yra ideali šilko alternatyva. Tencelis gali būti gaminamas iš medienos, eukalipto ar bambuko celiuliozės - kaip žinome, šie augalai yra itin greitai atsinaujinantys ir gerokai ekologiškesni nei tradicinio šilko gaminiai. Puiki alternatyva veganams, ar tiesiog mylintiems šilko švelnumą, bet ieškantiems alternatyvos.

 

KAIP MATUOJAMA PRABANGA RENKANTIS PATALYNĘ #4: AUDINIO DETALĖS

Prabangi patalynė neapsiriboja audinio tipo ar tankiu. Prabanga slypi detalėse - siuviniuose, nėriniuose, užbaigimuose, Indecori patalynės komplektai, chalatai bei lovų užtiesalai dabinti originaliu dekoru, kuris ir suteikia prabangos įspūdį.


KAIP MATUOJAMA PRABANGA RENKANTIS PATALYNĘ #5: KOMPLEKTACIJA

Prieš įsigydami patalynės komplektą, įsitikinkite, kas tiksliai įeina į jį. Kartais patalynės kaina nurodyta tik už vieną dalį, pavyzdžiui, antklodės užvalkalą ar pagalvėles. Kitos parduotuvės siūlo patalynės komplektus be paklodės, tad prisideda dar vienas galvos skausmas ir papildomos išlaidos.

 

KAIP MATUOJAMA PRABANGA RENKANTIS PATALYNĘ #6: SU PAKLODE AR BE

Ankstesniame punkte diskutavome apie komplektaciją. Prieš stebėdamiesi aukštesne nei įprasta kaina, vertėtų pasigilinti į produkcijos komplektaciją. Visi Indecori patalynės komplektai parduodami su paklodėmis Jūsų pačių patogumui, kadangi keisdami patalynės užvalkalus, logiškai mąstant, keisite ir paklodę. Mes apie tai pagalvojome ir siūlome tik Jūsų laiką taupančius sprendimus. Taigi kam paklodę pirkti atskirai jeigu galima vienu paspaudimu įsigyti visą patalynės komplektą?

 

KAIP MATUOJAMA PRABANGA RENKANTIS PATALYNĘ #7: PAGALVĖLIŲ KIEKIS

Indecori turi ir patalynės komplektų bei lovos užtiesalų, parduodamų ne su dviem, o net su keturiomis pagalvėlėmis ar net penkta papildoma - dekoratyvine! Įvertinus lovos plotį, keturios pagalvės atrodys žymiai prabangiau ir jaukiau. O jeigu dar įsigysite lovos užtiesalą, turėsite nemažai galimybių derinti patinkančias pagalvėles.



Daugiau News

Kada paskutinį kartą skaitėte skalbiklio sudėtį? Patarimai kaip suteikti pavasarinės gaivos skalbiniams
Kada paskutinį kartą skaitėte skalbiklio sudėtį? Patarimai kaip suteikti pavasarinės gaivos skalbiniams

Pavasaris jau čia ir saulės spinduliukai bei skraidančios dulkės praneša apie tai, kad galbūt reikėtų pasidaryti pavasarinę talką ;)  Po truputį apkeičiame vietomis rūbus - žieminius slepiame, o pavasarinius - dedame ir kabiname į spintą. Bet prieš tai visuomet neblogas variantas yra atgaivinti ir viską išsiskalbti nuo dulkių ir "užsistovėjusio" kvapo.  Indecori komanda bei draugų šeimos jau prisijaukino švelniausius odai bei aplinkai ekologiškus skalbiklius, po kurių nereikia minkštiklio! Galima rinktis iš trijų kvapų, kurių kiekvienas yra tiesiog waaaaaau! Namuose jau nebeturim šimto kūnui visiškai nedraugiškų skalbimo priemonių, apsiribojame tik keliais produktais!
Skaityti daugiau
Kas yra veganiškas šilkas bei kuo ypatingi Tencelio patalynės komplektai?
Kas yra veganiškas šilkas bei kuo ypatingi Tencelio patalynės komplektai?

Skaityti daugiau
7 paslaptys, kaip susikurti 5 žvaigždučių viešbučio prabangos užuovėją miegamajame
7 paslaptys, kaip susikurti 5 žvaigždučių viešbučio prabangos užuovėją miegamajame

Miegamajame praleidžiame net trečdalį gyvenimo, nes miegas yra itin svarbus kokybiškam gyvenimui bei darbui. Miegamasis turėtų būti vieta, kur po sunkio darbo dienos galima atsipalaiduoti, nusiimti kaukes ir kristi į jaukius patalus, pamiršus apie visos dienos rūpesčius. Šiame straipsnyje pasidalinsime kaip patiems susikurti prabangos užuovėją miegamajame.

 

Skaityti daugiau