Nemokamas siuntimas įsigyjant prekių už Є300 ir daugiau!

0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Gerą miegą gali sutrukdyti netinkamai pasirinkta pagalvė bei antklodė. Juk galvos bei kaklo skausmai, netinkama laikysena miego metu priklauso nuo pagalvės užpildo pasirinkimo.  Kokybiška antklodė bei tinkamai pasirinkta miegui pagalvė suteiks jums jaukią ir ramią naktį. Rinkdamiesi antklodę sau, turime pasidomėti papildomai. Tik tokiu būdu galėsime įsigyti labiausiai poreikius atitinkančią, po kuria galima bus ramiai ir šiltai miegoti.

 

O PAGAL KOKIUS KRITERIJUS VERTĖTŲ RINKTIS ANTKLODĘ?

Kaip jaučiatės miegodami? Jei miegodami po antklode nesušalote ir neatsibudote išpilti prakaito, reiškia, pasirinkote tinkamai. Jeigu suprastėjusi žmogaus kraujotaka ir jam nuolatos šalta, tuomet rinktis patariame rinktis žiemai skirtą antklodę su šilko ar bambuko užpildu ar net gulbės pūku. Jei žmogus linkęs prakaituoti, jam nerekomenduojama rinktis sintetinių pluoštų antklodžių. Labiausiai tiks bambuko ar šilko užpildo termoreguliacinė antklodė ar neįvelkami Tinginio patalynės komplektai su šilku.

 

PRIEŠ PIRKDAMI ANTKLODĘ PIRMIAUSIAI TURĖTUMĖTE ĮVERTINTI KELIS FAKTORIUS IR ATSAKYTI Į KELIS PAPRASTUS KLAUSIMUS:

  • Kokia temperatūra tam tikru metų laiku vyrauja jūsų miegamajame? Gal čia nuolatos labai šilta, tad visiškai išsiversite su vasarine antklode
  • O gal gyvenate mūriniame name ir jame net ir vasaros naktimis būna vėsoka?
  • Kaip antklodė „reaguoja“ į kūno išskiriamą prakaitą?
  • Kokių medžiagų antklodė jums labiausiai patiktų ir kokius audinius mėgstate – natūralius ar sintetinius?
  • Kokias antklodes labiau mėgstate – storesnes ir maloniai juntamas prie kūno ar plonas ir lengvutes?
  • Ar turite kokių nors alergijų?
  • Galbūt antklodė gali prisitaikyti prie aplinkos temperatūros?
  • Ar miegate vieni, ar su partneriu bei kokio dydžio yra jūsų lova?

Gera antklodė pirmiausia turi būti tinkamo jums dydžio, t. y. ne per trumpa ir ne per siaura. Standartinės dvigulės antklodės yra maždaug 200x220cm., jų užtenka ir aukštaūgiams.


SVEIKĄ MIEGĄ PUOSELĖJANČIOS ANTKLODĖS – KOKIOS JOS?


Ieškantiems aukštos kokybės rekomenduotume rinktis antklodes su bambuko arba šilko užpildu. Šios antklodės tiks jautriems, alergiškiems žmonėms. Jose neatsiranda nei dulkių erkučių, nei pelėsio. Išbandžiusieji pastebėjo ir kitą šių antklodžių privalumą – jos padeda išvengti galvos ir kūno skausmų, perteklinio prakaitavimo, kuriuos sukelia nepatogus miegas ar sintetinis užpildas. Šilkinės ar bambukinės antklodės nesukrenta, kadangi yra dygsniuotos, yra ilgalaikės, priklausomai nuo užpildo svorio tinka naudoti vasarą ar žiemą. Kai kurias antlodes galima susegti kartu, kad gautųsi žieminė šilta antklodė. Viršutinis antklodės sluoksnis – iš patvarios, orui laidžios medvilnės ar itin kokybiško žakardo. Tiek bambuko, tiek šilko užpildais praturtintų antklodžių nereikia valyti valyklose – pakanka jas išvėdinti gryname ore. Šios antklodės daugeliu atžvilgių pranoksta antklodes su kitais užpildais. 

 

O po kokia antklode miegate Jūs?



Daugiau News

Kada paskutinį kartą skaitėte skalbiklio sudėtį? Patarimai kaip suteikti pavasarinės gaivos skalbiniams
Kada paskutinį kartą skaitėte skalbiklio sudėtį? Patarimai kaip suteikti pavasarinės gaivos skalbiniams

Pavasaris jau čia ir saulės spinduliukai bei skraidančios dulkės praneša apie tai, kad galbūt reikėtų pasidaryti pavasarinę talką ;)  Po truputį apkeičiame vietomis rūbus - žieminius slepiame, o pavasarinius - dedame ir kabiname į spintą. Bet prieš tai visuomet neblogas variantas yra atgaivinti ir viską išsiskalbti nuo dulkių ir "užsistovėjusio" kvapo.  Indecori komanda bei draugų šeimos jau prisijaukino švelniausius odai bei aplinkai ekologiškus skalbiklius, po kurių nereikia minkštiklio! Galima rinktis iš trijų kvapų, kurių kiekvienas yra tiesiog waaaaaau! Namuose jau nebeturim šimto kūnui visiškai nedraugiškų skalbimo priemonių, apsiribojame tik keliais produktais!
Skaityti daugiau
Kas yra veganiškas šilkas bei kuo ypatingi Tencelio patalynės komplektai?
Kas yra veganiškas šilkas bei kuo ypatingi Tencelio patalynės komplektai?

Skaityti daugiau
7 paslaptys, kaip susikurti 5 žvaigždučių viešbučio prabangos užuovėją miegamajame
7 paslaptys, kaip susikurti 5 žvaigždučių viešbučio prabangos užuovėją miegamajame

Miegamajame praleidžiame net trečdalį gyvenimo, nes miegas yra itin svarbus kokybiškam gyvenimui bei darbui. Miegamasis turėtų būti vieta, kur po sunkio darbo dienos galima atsipalaiduoti, nusiimti kaukes ir kristi į jaukius patalus, pamiršus apie visos dienos rūpesčius. Šiame straipsnyje pasidalinsime kaip patiems susikurti prabangos užuovėją miegamajame.

 

Skaityti daugiau