Nemokamas siuntimas įsigyjant prekių už Є300 ir daugiau!

0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Įsigijote patalynės komplektą, rankšluosčių ar chalatą, bet nesate tikri, kaip prižiūrėti? Indecori boutique jus lydi ir pataria, kaip tinkamai skalbti ir rūpintis nusipirkta produkcija, kad ji tarnautų kuo ilgiau.

 

PATARIMAI, KAIP PRIŽIŪRĖTI PRABANGIĄ PATALYNĘ #1: SKALBIMAS AR CHEMINIS VALYMAS?

Skalbti skalbimo mašina, jeigu nenurodyta kitaip (tikėtina, kad kai kurios lovatiesės ar kiti gaminiai reikalauja cheminio valymo)

 

PATARIMAI, KAIP PRIŽIŪRĖTI PRABANGIĄ PATALYNĘ #2: ŠVELNUS KOKYBIŠKAS SKYSTAS PLOVIKLIS KURIA STEBUKLUS!

Naudokite švelnų, aukštos kokybės skystą skalbinių ploviklį arba natūralius skalbimo riešutus vietoje miltelių. Milteliai - praėjusio amžiaus palikimas, kuris gali palikti nemalonių dėmių ant medžiagų bei dirgins odą. Nepamirškite dėl visa ko įdėti ir lapelių nuo nuspalvinimo.

 

PATARIMAI, KAIP PRIŽIŪRĖTI PRABANGIĄ PATALYNĘ #3: BALIKLIS TELIEKA UŽ DURŲ

Jokiū būdu negalima naudoti baliklio produkcijai su nėriniais ir siuviniais, net jeigu patalynės komplektas yra baltos spalvos. Kas gali nutikti? Tiesiog siuviniai rizikuoja pakeisti spalvą (ir tikėtina, kad pakeis, taps ne balti, o gelsvi). Taip pat derėtų įsitikinti, kad patalynės komplektas ar kita namų tekstilė yra tikrai baltos, o ne pieno baltumo spalvos.

 

PATARIMAI, KAIP PRIŽIŪRĖTI PRABANGIĄ PATALYNĘ #4: PATALYNĖS KOMPLEKTAS - IT KARALIUS SKALBYKLĖJE

Patariame vienu metu skalbyklėje skalbti tik vieną patalynės komplektą, net jeigu dar liko vietos kitam. O jeigu matote, kad skalbimo mašinoje vienas patalynės komplektas netelpa - rekomenduojame išskirstyti dalimis. Tiek patalynė, tiek kita produkcija nori skalbimo mašinoje erdvės.

 

PATARIMAI, KAIP PRIŽIŪRĖTI PRABANGIĄ PATALYNĘ #5: KREMAI INDECORI NE DRAUGAI

Kai kurie kūno kremai ir veido valikliai gali sugadinti ir pakeisti jautraus audinio spalvą, ypatingai šilką, labiau margintą patalynės komplektą - spalvos gali pasikeisti. 

 

PATARIMAI, KAIP PRIŽIŪRĖTI PRABANGIĄ PATALYNĘ #6: (NEVELKAMA) TINGINIO PATALYNĖ

Neretai gauname klausimų, ar galima skalbti nevelkamą Tinginio patalynę. Indecori Tinginio patalynės komplektus ne tik galima, bet ir būtina skalbti! Tai yra įprastas patalynės komplektas su užpildu, kuris yra atsparus dažniems skalbimams. 

 

Įkvėpkite dizaino ir idėjų www.indecori.lt!



Daugiau News

Kada paskutinį kartą skaitėte skalbiklio sudėtį? Patarimai kaip suteikti pavasarinės gaivos skalbiniams
Kada paskutinį kartą skaitėte skalbiklio sudėtį? Patarimai kaip suteikti pavasarinės gaivos skalbiniams

Pavasaris jau čia ir saulės spinduliukai bei skraidančios dulkės praneša apie tai, kad galbūt reikėtų pasidaryti pavasarinę talką ;)  Po truputį apkeičiame vietomis rūbus - žieminius slepiame, o pavasarinius - dedame ir kabiname į spintą. Bet prieš tai visuomet neblogas variantas yra atgaivinti ir viską išsiskalbti nuo dulkių ir "užsistovėjusio" kvapo.  Indecori komanda bei draugų šeimos jau prisijaukino švelniausius odai bei aplinkai ekologiškus skalbiklius, po kurių nereikia minkštiklio! Galima rinktis iš trijų kvapų, kurių kiekvienas yra tiesiog waaaaaau! Namuose jau nebeturim šimto kūnui visiškai nedraugiškų skalbimo priemonių, apsiribojame tik keliais produktais!
Skaityti daugiau
Kas yra veganiškas šilkas bei kuo ypatingi Tencelio patalynės komplektai?
Kas yra veganiškas šilkas bei kuo ypatingi Tencelio patalynės komplektai?

Skaityti daugiau
7 paslaptys, kaip susikurti 5 žvaigždučių viešbučio prabangos užuovėją miegamajame
7 paslaptys, kaip susikurti 5 žvaigždučių viešbučio prabangos užuovėją miegamajame

Miegamajame praleidžiame net trečdalį gyvenimo, nes miegas yra itin svarbus kokybiškam gyvenimui bei darbui. Miegamasis turėtų būti vieta, kur po sunkio darbo dienos galima atsipalaiduoti, nusiimti kaukes ir kristi į jaukius patalus, pamiršus apie visos dienos rūpesčius. Šiame straipsnyje pasidalinsime kaip patiems susikurti prabangos užuovėją miegamajame.

 

Skaityti daugiau